מבזקים

סגולה לשבת שלאחר הפסח

תוכן עניינים

סגולה לשבת שלאחר הפסח – מפי כבוד האדמו"ר רבי יאשיהו יוסף פינטו שליט"א

בשבת שלאחר הפסח, נהגו להכין הלחם בצורת מפתח או לאפותו עם מפתח אפוי בתוכו.
ומובא ברבנו האוהב ישראל מאפטא זצוק"ל ג' טעמים, ומנהג קדוש וראוי הוא, ועוד בימים אלו אשר עם ישראל בדוחק הפרנסה.
וכמו שבשבת שלאחר הפסח התחילו בני ישראל לאכול מתבואת ארץ ישראל ונפסק המן והחלו להשתדל על הפרנסה, כך הקב"ה יפתח לנו ולכל ישראל אחינו שערי פרנסה, ברכה והצלחה וישועה מרובה.

 

מאת: בן ציון עטיה
מאת: בן ציון עטיה

 

WhatsApp Image 2017-04-21 at 07.18.58

לאיזה תוכן תרצו לחזור:
הירשמו לניוזלטר שלנו לעדכונים מיידים: